Najčešća pitanja

Izdvojili smo najčešća pitanja i odgovore korisnika ISIC i/ili Studentske čip kartice. Za dodatna pitanja piši nam na info@mojakartica.rs ili nas kontaktiraj na broj telefona 011/33 49 877.

Nakon dobijanja kartice potrebno je registrovati karticu kreiranjem Korisnickog  profila na sajtu www.mojakartica.rs. Posle uspešno kreiranog Korisničkog profila, Korisnički servis će odobriti aktivaciju i kartica će biti aktivirana. Tada će korisnik moći da pristupi svim opcijama u svom Korisničkom profilu.  Vise o aktivaciji kartice mozeš pogledati u odeljku ’aktivacija kartice’.

U  polje “broj kartice” unosi se broj koji se nalazi ispod slike i počinje slovom S .

Aktivacijom kartice korisnik dobija svoj profil u kome se nalaze najaktuelnije informacije o popustima, pogodnostima, seminarima i konkursima za mlade.  Mogu se preuzeti  promo vaučeri, izvršiti prijava na neki konkurs i još mnogo toga.

ISIC kartica je jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta i omogućava brojne popuste i pogodnosti. Namenjena je učenicima i studentima od 12. godine starosti.

Veoma jednostavno! Potrebno je pogledati spisak popusta u zemlji i pokazati karticu prilikom plaćanja. Na svim mestima koja daju popuste postoji nalepnica sa ISIC zaštitnim znakom!

Za korišćenje kartice u inostranstvu potrebno je posetiti sajt www.isic.org, radi više informacija o  popustima i uslovima korišćenja kartice u željenoj zemlji. Svaka nacionalna ISIC organizacija razvija popuste u svojoj zemlji, te se ti popusti ne mogu upoređivati sa popustima koje obezbeđujemo u Srbiji. U slučaju postojanja problema pri realizaciji popusta/pogodnosti kntaktirati lokalnu ISIC kancelariju u toj zemlji.

Kartica je IDENTIFIKACIONA, što znači da važi samo za vlasnika kartice.

U slučaju postojanja problema prilikom ostvarivanja popusta ili neke druge pogodnosti koja je navedena na našem sajtu  obratite se Korisnickom servisu putem mejla info@mojakartica.rs ili broja telefona 011/33 49 877.

Karticu je moguće ponovo izdati uz plaćanje nove članarine.

GLOBAL TRAVEL GROUP

Global Travel Group osnovan je 2005. godine kao neprofitna organizacija sa ciljem pružanja podrške i poboljšanja kvaliteta života studenata, učenika i drugih mladih u društvu.

Podrška studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmerena je na povećanju učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanju informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Realizujemo programe i aktivnosti za studente i učenike u oblastima neformalnog obrazovanja, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, kulture i umetnosti kao i  razvoja omladinskog preduzetništva i pospešivanja zapošljivosti.

ISIC KARTICA

Internacionalna studentska identifikaciona kartica – ISIC predstavlja jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta nudeći svojim članovima privilegovan pristup prevozu, smeštaju, sportu, odnosno bilo kojim proizvodima i uslugama koje će motivisati njihov razvoj, informisanost, mobilnost, i unaprediti svakodnevni život.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

info@mojakartica.rs
www.isic.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicrs/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552