Iskoristi popuste

ISIC i ITIC kartice omogućavaju učenicima, studentima i nastavnom osoblju brojne pogodnosti  koje pospešuju i unapređuju svakodnevni život.

Popusti i pogodnosti koje kartice omogućavaju mogu se koristiti kako u Srbiji tako i širom sveta, u preko 130 zemalja sveta koje razvijaju međunarodne studentske i profesorske projekte.

Istraži svoje mogućnosti, iskoristi  karticu za popuste!

Nivea pokloni

Korisnici EYCA i ISIC kartica tokom godine dobijaju NIVEA poklone koji se dodeljuju na promocijama I putem društvenih mreža….

Ski pass

Ako želite savršen spoj zimskih čarolija, ledenih staza, potpunog prepuštanja vožnji na snegu, onda je aktivno zimovanje pravi izbor za…

Coffee dream

Najbolje kafe za poneti. U Coffeedream-u možete uzeti kafu za poneti i uživati u preko 20 različitih ukusa kafa gde god da se nalazite…

Popusti u inostranstvu

Istraži popuste u preko 130 zemalja sveta koje razvijaju ISIC karticu. Označi zemlju i tip popusta koji te zanima i uskoči u ISIC avanturu!

Popusti u Srbiji

Edukacije, smeštaj, putovanja, zabava, šoping, nega i zdravlje…izaberi kategoriju i pretraži popuste koje su na usluzi korisnicima ISIC kartice!

GLOBAL TRAVEL GROUP

Global Travel Group osnovan je 2005. godine kao neprofitna organizacija sa ciljem pružanja podrške i poboljšanja kvaliteta života studenata, učenika i drugih mladih u društvu.

Podrška studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmerena je na povećanju učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanju informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Realizujemo programe i aktivnosti za studente i učenike u oblastima neformalnog obrazovanja, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, kulture i umetnosti kao i  razvoja omladinskog preduzetništva i pospešivanja zapošljivosti.

ISIC KARTICA

Internacionalna studentska identifikaciona kartica – ISIC predstavlja jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta nudeći svojim članovima privilegovan pristup prevozu, smeštaju, sportu, odnosno bilo kojim proizvodima i uslugama koje će motivisati njihov razvoj, informisanost, mobilnost, i unaprediti svakodnevni život.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

info@mojakartica.rs
www.isic.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicrs/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552