Vrste kartica

ISIC i ITIC  kartice omogućavaju učeničkoj i studentskoj populaciji kao i nastavnom osoblju  mnoštvo pogodnosti u svakodnevnom životu kroz beneficije iz različitih oblasti (kultura, turizam, saobraćaj, trgovina, zabava, edukacija, mnogobrojne usluge i smeštaj) kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Jedinstvene u svetu,  potvrđuju studentski (ISIC)  i profesorski   (ITIC ) status  na međunarodnom nivou.  Izborom jedne od sledećih kartica saznajte više:

ISIC
kartica

Jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta i omogućava brojne popuste i pogodnosti. Namenjena je učenicima i studentima od 12. godine starosti.

Studentska
čip kartica

Pored funkcije elektronskog evidentiranja podataka u Studentskim domovima širom Srbije i Fakultetima, Studentska čip kartica sadrži ISIC i EYCA kartice što znači da možeš koristiti sve njihove pogodnosti.

ITIC
kartica

Međunarodna profesorska identifikaciona kartica koja je namenjena profesorima osnovnih, srednjih škola i fakulteta.

ISIC
Maestro

Namenjena je studentima između 18. i 28. godine koji žele da u jednoj kartici pored ISIC pogodnosti imaju i mogućnost platne funkcije.