Vrste kartica

ISIC i ITIC  kartice omogućavaju učeničkoj i studentskoj populaciji kao i nastavnom osoblju  mnoštvo pogodnosti u svakodnevnom životu kroz beneficije iz različitih oblasti (kultura, turizam, saobraćaj, trgovina, zabava, edukacija, mnogobrojne usluge i smeštaj) kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Jedinstvene u svetu,  potvrđuju studentski (ISIC)  i profesorski   (ITIC ) status  na međunarodnom nivou.  Izborom jedne od sledećih kartica saznajte više:

ISIC
kartica

Jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta i omogućava brojne popuste i pogodnosti. Namenjena je učenicima i studentima od 12. godine starosti.

Studentska
čip kartica

Pored funkcije elektronskog evidentiranja podataka u Studentskim domovima širom Srbije i Fakultetima, Studentska čip kartica sadrži ISIC i EYCA kartice što znači da možeš koristiti sve njihove pogodnosti.

ITIC
kartica

Međunarodna profesorska identifikaciona kartica koja je namenjena profesorima osnovnih, srednjih škola i fakulteta.

ISIC
Maestro

Namenjena je studentima između 18. i 28. godine koji žele da u jednoj kartici pored ISIC pogodnosti imaju i mogućnost platne funkcije.

GLOBAL TRAVEL GROUP

Global Travel Group osnovan je 2005. godine kao neprofitna organizacija sa ciljem pružanja podrške i poboljšanja kvaliteta života studenata, učenika i drugih mladih u društvu.

Podrška studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmerena je na povećanju učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanju informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Realizujemo programe i aktivnosti za studente i učenike u oblastima neformalnog obrazovanja, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, kulture i umetnosti kao i  razvoja omladinskog preduzetništva i pospešivanja zapošljivosti.

ISIC KARTICA

Internacionalna studentska identifikaciona kartica – ISIC predstavlja jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta nudeći svojim članovima privilegovan pristup prevozu, smeštaju, sportu, odnosno bilo kojim proizvodima i uslugama koje će motivisati njihov razvoj, informisanost, mobilnost, i unaprediti svakodnevni život.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

info@mojakartica.rs
www.isic.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicrs/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552