Get discounts

ISIC i ITIC kartice omogućavaju učenicima, studentima i nastavnom osoblju brojne pogodnosti  koje pospešuju i unapređuju svakodnevni život.

Popusti i pogodnosti koje kartice omogućavaju mogu se koristiti kako u Srbiji tako i širom sveta, u preko 130 zemalja sveta koje razvijaju međunarodne studentske i profesorske projekte.

Istraži svoje mogućnosti, iskoristi  karticu za popuste!

Nivea pokloni

Korisnici EYCA i ISIC kartica tokom godine dobijaju NIVEA poklone koji se dodeljuju na promocijama I putem društvenih mreža….

Ski pass

Ako želite savršen spoj zimskih čarolija, ledenih staza, potpunog prepuštanja vožnji na snegu, onda je aktivno zimovanje pravi izbor za…

Coffee dream

Najbolje kafe za poneti. U Coffeedream-u možete uzeti kafu za poneti i uživati u preko 20 različitih ukusa kafa gde god da se nalazite…

Popusti u inostranstvu

Istraži popuste u preko 130 zemalja sveta koje razvijaju ISIC karticu. Označi zemlju i tip popusta koji te zanima i uskoči u ISIC avanturu!

Popusti u Srbiji

Edukacije, smeštaj, putovanja, zabava, šoping, nega i zdravlje…izaberi kategoriju i pretraži popuste koje su na usluzi korisnicima ISIC kartice!