Izdavanje kartice

Karticu možete dobiti brzo i lako koristeći prijavni formular. Popunite formular klikom na ikonu ‘Prijavni formular’  i izaberite jedan od načina isporuke kartice.

Na raspolaganju su vam sledeće mogućnosti isporuke ili preuzimanja kartice:

 1. Preuzimanje kartice u Korisničkom servisu – Ukoliko odaberete ovu opciju, kartica će vas čekati u Korisničkom servisu u Beogradu, Starine Novaka 1 (prvi sprat). Prilikom preuzimanja potrebno je da sa sobom ponesete neophodnu dokumentaciju, a članarinu plaćate na licu mesta.
 1. Isporuka putem preporučene pošliljke – Ukoliko odaberete ovu opciju, dokumentaciju morate priložiti u elektronskom obliku, a plaćanje članarine izvršiti putem uplatnice na šalteru banke, pošte ili online banking-a . Za ovaj vid isporuke potrebno je 3-5 radnih dana. Isporuka preporučenom pošiljkom je besplatna.
 1. Isporuka kurirskom službom – Ukoliko odaberete ovu opciju, karticu ćemo poslati kurirskom službom. Prethodno je potrebno da priložite kompletnu dokumentaciju u elektronskom obliku, kao i da izvršite uplatu članarine putem uplatnice na šalteru pošte, banke ili online banking-a. Iznos članarine je uvećan za troškove isporuke Kurirskom službom koji iznose 180 dinara i plaća ih korisnik prilikom uplate članarine. Za ovaj vid isporuke potrebno je 1-2 radna dana.
 1. Platna verzija kartice – Ovu verziju kartice možete da podignete u izabranoj filijali OTP banke. Procedura izdavanja do preuzimanja u proseku traje 7 do 15 radnih dana.

NEOPHODNA DOKUMENTACIJA ZA IZDAVANJE KARTICE

ISIC – Međunarodna studentska identifikaciona kartica
 • Skenirana kopija lične karte.
 • Potvrda o studiranju za tekuću školsku godinu ili prva strana indeksa i strana sa overenim semestrom za tekuću školsku godinu. Apsolventi, postdiplomci i specijalizanti dostavljaju uverenje o redovnom studiranju.
 • Jedna mala fotografija (veličine kao za ličnu kartu)
 • Plaćena godišnja članarina u iznosu od 700 RSD koja važi od septembra jedne do decembra naredne školske godine (kartica je vezana za školsku godinu)
ITIC – Međunarodna profesorska identifikaciona kartica
 • Kopija lične karte ili pasoša
 • Potvrda iz škole/fakulteta da je prosvetni radnik/ca u stalnom radnom odnosu (minimum 18-časovna radna nedelja)
 • Jedna mala fotografija (veličine kao za ličnu kartu)
 • Godišnja članarina u iznosu od 700 RSD koja važi od septembra jedne do decembra naredne školske godine (kartica je vezana za školsku godinu)

Uputstva za postupak prilaganja dokumentacije u elektronskom obliku radi uspešnog naručivanja kartice

Sva dokumenta koja se prilažu (upload-uju) moraju biti u jednom od sledećih formata: .jpeg, .png ili .jpg

Veličina svakog pojedinačnog fajla (skeniran dokument, fotografija i uplatnica) ne sme da pređe 1 MB. U slučaju da veličina svakog od navedenog fajla prelazi veličinu od 1 MB, online naručivanje kartice neće biti uspešno.

Potrebno je da sva polja kod naručivanja kartice budu popunjena, dokumenti upload-ovani u traženom formatu i poslednja tri polja budu markirana kako bi proces naručivanja kartice bio uspešan.

Odgovornost za ispravnost podataka i dokumenata

GTG ima pravo provere svih dokumenata kod nadležnih institucija i organa. Svu odgovornost za ispravnost i autentičnost podataka snosi korisnik. Falsifikovanje, izmena i zloupotreba ovih dokumenata je krivično delo. U slučaju zloupotrebe GTG će omogućiti uvid u podatke korisnika nadležnim organima.

Podaci korisnika i privatnost

Sve podatke korisnika prikupljene putem prijavnog formulara GTG će čuvati u dobroj nameri i neće ih ustupati drugim licima osim nadležnim u slučaju zloupotrebe ili falsifikovanja dokumenata.

Kontakt podatke kao što su e-mail i broj mobilnog telefona koristićemo isključivo za obaveštavanje korisnika o pogodnostima.

Korisnički servis

Adresa: Starine Novaka 1 (prvi sprat), Beograd, Srbija

E-mail: info@mojakartica.rs

Telefon: +381 11 33 49 877

GLOBAL TRAVEL GROUP

Global Travel Group osnovan je 2005. godine kao neprofitna organizacija sa ciljem pružanja podrške i poboljšanja kvaliteta života studenata, učenika i drugih mladih u društvu.

Podrška studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmerena je na povećanju učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanju informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Realizujemo programe i aktivnosti za studente i učenike u oblastima neformalnog obrazovanja, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, kulture i umetnosti kao i  razvoja omladinskog preduzetništva i pospešivanja zapošljivosti.

ISIC KARTICA

Internacionalna studentska identifikaciona kartica – ISIC predstavlja jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta nudeći svojim članovima privilegovan pristup prevozu, smeštaju, sportu, odnosno bilo kojim proizvodima i uslugama koje će motivisati njihov razvoj, informisanost, mobilnost, i unaprediti svakodnevni život.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

info@mojakartica.rs
www.isic.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicrs/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757